Antklodė Bamboo Sleeping Expert

Už savo pirkinius atsiskaityk be papildomų mokesčių, mokant laiku, 3-imis lygiomis dalimis, per 3 mėnesius

66,00 

Kaina
Papildomai
Viso

Teirautis dėl prekės





    Produkto kodas: 3182 Kategorija:

    Aprašymas

    Antklodė Bamboo Sleeping Expert

    Antklodė Bamboo Sleeping Expert užpildas pagamintas iš  naujoviškos DreamFill  medžiagos  , kurią sudaro mikrosukti poliesterio pluoštai, padengti silikono sluoksniu. Dėl to medžiaga yra itin puri ir ilgai išlaiko savo pirminę formą. Be to, „DreamFill“ pasižymi puikiomis  šilumos izoliacijos savybėmis , o tai reiškia, kad antklodė  išlaiko šilumą  ir yra maža.

    Mūsų antklodė užtikrina optimalią  oro cirkuliaciją , kuri leidžia kūnui  kvėpuoti  ir palaiko komfortišką temperatūrą miego metu. Dengimo medžiaga, pagaminta iš  mikropluošto , yra ne tik išskirtinai  lygi  ir  patvari , bet ir puikiai  kvėpuojanti , neleidžianti kūnui perkaisti.

    Įdėklo užvalkalas pagamintas iš naujoviško audinio, kuriame derinamos geriausios medvilnės ir bambuko savybės. Medvilnė suteikia minkštumo, o bambukas suteikia audiniui aksominio ir antibakterinių bei priešgrybelinių savybių.

     

    Prekė turi universalią etiketę, turinys pažymėtas ant pakuotės.

    Specifikacija ir konstrukcija

     

    • Viršelis : medvilninis audinys (50%) bambuko audinys (50%)
    • Užpildas : antialerginis DreamFill užpildas

    Antklodė buvo  kruopščiai  pasiūta, o tai užtikrina  tolygų  užpildo pasiskirstymą. Mūsų gaminys yra kruopščiai apdorotas ir pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios garantuoja jo  ilgaamžiškumą  ir  tvirtumą . Be to, mūsų antklodė užtikrina  tinkamą oro cirkuliaciją  ir palaiko  optimalų drėgmės lygį , o tai sudaro  nepalankias  sąlygas dulkių erkėms ir kitiems mikroorganizmams vystytis. Dėl to galite miegoti  ramiai  ir  patogiai , žinodami, kad miegate  švarioje  ir  sveikoje aplinkoje.

    Priežiūra

    Antklodę  galima skalbti skalbimo mašinoje namuose, iki 60°C  temperatūroje  . Ši aukšta temperatūra efektyviai  naikina dulkių erkes ir kitus mikroorganizmus , užtikrindama  higieniškas miego sąlygas.  Be to, mūsų antklodė  greitai išdžiūsta , o tai reiškia, kad vos išskalbę galite mėgautis gaivumu ir patogiu miegu.

    Papildoma informacija

    Gamintojas