Lova Noto All in one

Už savo pirkinius atsiskaityk be papildomų mokesčių, mokant laiku, 3-imis lygiomis dalimis, per 3 mėnesius

599,00 

Kaina
Papildomai
Viso

Teirautis dėl prekės





    Produkto kodas: 3050 Kategorija:

    Aprašymas

    Lova Noto All in one

    Lova Noto su patalinės dėžė + čiužinys

    Lova atrodo itin stilingai dėl elegantiško galvūgalio, susiūto eglutės raštu. Tai detalės, kurios baldams suteikia savitumo ir praturtina kiekvieno miegamojo dekorą. Siuvinėjimas priekyje, pagamintas atkreipiant dėmesį į detales, suteikia lovai subtilumo ir klasės. Matomų kojų trūkumas suteikia šiai lovai masyvią išvaizdą.

    Elegancija ir funkcionalumas

    Mūsų lova ne tik suteiks jums patogų miegą, bet dėl ​​patalynės konteinerio bus ir praktiškas sprendimas laikyti antklodes, patalynę ir pagalves. Tai funkcionalumo ir elegancijos derinys, kuris pateisins net išrankiausių klientų lūkesčius.

    Lova Noto All in one Išsirinkite sau tinkamą čiužinį!

    Komplekte taip pat yra čiužinys, kurį galėsite pritaikyti pagal savo pageidavimus. Galite rinktis iš trijų modelių: kieto, vidutinio ar kelių zonų, kad užtikrintumėte nepriekaištingą atramą ir komfortą miegant.

    • Galvūgalis:  106 cm, storis apie 12 cm
    • Lovos rėmas:  šono aukštis 29 cm, konteinerio aukštis 18 cm
    • Audinys:  galima rinktis
    • Pėdos:  be kojų

    Pateiktą lovą nuotraukoje sudaro:

    • Galvūgalis:  106 cm, storis apie 12 cm
    • Lovos rėmas:  šono aukštis 29 cm, konteinerio aukštis 18 cm
    • Audinys:  Monolitas 02/84
    • Pėdos:  be kojų

    Lovos matmenys (Y = kojų aukštis, X = čiužinio plotis)

     

    Patalynės dėžė.

    Jo dėka  lengvai pasieksite  erdvią dėžę tiesiai po čiužiniu. Rinkinį sudaro  tvirtas rėmas su plieniniu rėmu ir lanksčios lentjuostės iš laminuotos kietmedžio.

    Patogų ir  lengvą rėmo pakėlimą  užtikrina efektyvūs dujiniai keltuvai, kurie montuojami gaminyje.

    Galima rinktis iš čiužinio

    Hilding Anders gamykloje Murowana Goślinoje netoli Poznanės gaminami čiužiniai yra puikus sprendimas ieškantiems patogaus vidutinio kietumo čiužinio išlaikant labai gerems kainos ir kokybės santykį. Galite pasirinkti ir 3 modelius: vidutinį, kietą ir daugiapakopį.

    Family mild čiužinys (vidutinio kietumo)

    Šis čiužinys yra vidutinio kietumo pagal mūsų individualiai sukurtą kietumo reitingą. Rekomenduojame žmonėms, sveriantiems iki 100 kg, kurie vertina gerą gaminio prigludimą prie kūno formų. Čiužinys iš abiejų pusių padengtas aukštos kokybės PU putomis, kurios padidina atsparumą deformacijai ir suteikia gaminiui aukštą komforto lygį. Viršutinis ir apatinis porolono sluoksniai čiužinyje yra 3 cm aukščio. Be to, čiužinys naudoja kišenines spyruokles.

    Family hard čiužinys

    Šis čiužinys priskiriamas kietiems čiužiniams. Rekomenduojame žmonėms, sveriantiems iki 110 kg, kurie vertina gerą gaminio prigludimą prie kūno formų, bet mėgstantiems miegoti ant kietesnio paviršiaus. Čiužinys iš abiejų pusių padengtas aukštos kokybės PU porolonu, padidintu atsparumu deformacijai ir suteikiančiu gaminiui aukštą komforto lygį. Viršutinis ir apatinis porolono sluoksniai čiužinyje yra 2,5 cm aukščio. Dvipusis čiužinys – vienoje pusėje natūralus sizalio pluoštas, gautas iš agavos lapų 650g/m2, kuris skirtas čiužinio struktūrai grūdinti. Kita vertus, 300g veltinis puikiai sušvelnina čiužinių spyruoklių sluoksnį ir izoliuoja garsą keičiant padėtį. Be to, čiužinys naudoja kišenines spyruokles

    Family multi čiužinys (Multipocket)

    Šis čiužinys yra priskiriamas vidutinio stiprumo čiužiniams pagal mūsų individualiai sukurtą kietumo reitingą. Rekomenduojame žmonėms, sveriantiems iki 110 kg, kurie vertina gerą gaminio prigludimą prie kūno formų. Čiužinys iš abiejų pusių padengtas aukštos kokybės PU porolonu, padidintu atsparumu deformacijai ir suteikiančiu gaminiui aukštą komforto lygį. Viršutinis ir apatinis porolono sluoksniai čiužinyje yra 2,5 cm aukščio. Be to, ant čiužinio naudojamos Multipocket spyruoklės. Tai reiškia, kad viename m2 yra maždaug 500 spyruoklių, tai yra dvigubai daugiau nei įprastoje kišeninėje spyruoklėje. Tai visų pirma reiškia, kad čiužinys daug geriau priglunda prie kūno formos ir tolygi atrama.

    Pasirinkta modeli galite apžiūrėti mūsų parduotuvėje kuria randasi Kalvarijų g. 125, Vilniuje, PC Baldų Rojus 3 Aukštas

     

    Papildoma informacija

    Gamintojas